Bent u ook ouder van een bijzonder kind?

We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een thema-avond ‘Hoe gebruik je de kracht van een hond bij uw bijzondere kind’ op 29 september van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80.

Voor deze avond hebben we Monique en Sandra van Kwispelkrachtig uitgenodigd. Zij hebben hun expertise als hulpverlener op het gebied van autisme en beperkingen gecombineerd met hun passie voor honden.
Kwispelkrachtig benut de kracht van honden in het oefenen om de weerbaarheid te vergroten. Dit werkt heel goed bij mensen met een beperking of een vorm van autisme. Honden spreken een eigen taal. Geen ingewikkelde ratel aan woorden, maar ze reageren op wat jij doet. Kwispelkrachtig kan mogelijk ook in uw situatie een hond inzetten of helpen om je eigen hond te trainen. Zij nemen ook een psychosociale hond mee om aan u te laten zien en ervaren hoe het werkt. Gelieve niet uw eigen hond mee te nemen!
Laat u inspireren door Kwispelkrachtig!

Deelname kan alleen na aanmelden via Karaat Mantelzorg: per e-mail via info@facetmantelzorg.nl of telefonisch via 0180 – 763 717.

Wij houden op deze avond 1,5 meter afstand en bij klachten vragen wij u dringend zich af te melden. Bij de entree zal u gevraagd worden uw gegevens te noteren en uw handen te desinfecteren. Wij zorgen voor een verantwoorde opstelling en voldoende ventilatie.

Gerelateerde berichten

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget Op 30 mei organiseert Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over Persoonsgebonden Budget voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in Wijkcentrum West. Met een...

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk Op maandag 13 mei is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Onderwerp: Bewegen en dementie Spreker: Edwin Troost, bewegingsagoog Bewegen is voor iedereen belangrijk, er wordt volop aandacht...

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme Op 17 april organiseert Facet Mantelzorg een lezing over autisme voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 15:30 uur in Wijkcentrum Bolnes. Spreekster Anne Brouwer en haar moeder Marja delen hun...