Creatieve thuisworkshop ‘Houten huisjes maken’

Ontspanning is erg belangrijk, juist ook in deze tijd! Vanwege het grote succes van de vorige keer, bieden wij opnieuw een creatieve thuisworkshop aan. Tijdens deze creatieve workshop  gaat u aan de slag om houten huisjes te decoreren. De benodigde materialen krijgt u hiervoor thuisbezorgd met een werkbeschrijving. Het pakket bevat drie houten huisjes in drie verschillende maten, welke u naar eigen wens kan gaan decoreren met verf, behang en ander decoratiemateriaal.

Handig om voor deze workshop zelf  in huis te hebben is een schaar, afplaktape en wat gewone lijm om accessoires vast te kunnen plakken. Uiteraard kunt u als u zelf nog leuk materiaal voor de huisjes heeft deze ook gebruiken!

De pakketten zijn in verschillende kleuren, zwart/wit, roze, groen, blauw en geel. Bij ieder pakket wordt er sowieso zwarte schoolbordverf geleverd. Bij de aanmelding is het belangrijk aan te geven welke kleur u wilt.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 5,00.

Aanmelden

Voor deze workshop zijn er 20 pakketten beschikbaar. Geef u snel op, want vorige keer stroomden de aanmeldingen binnen!

U kunt zich tot vrijdag a.s. (22 mei) inschrijven voor deze thuisworkshop op de gebruikelijke manier, via de mail of telefoon. U wordt dan op de lijst gezet. Vrijdag wordt er een selectie gemaakt van de mensen die deel kunnen nemen aan deze workshop. U krijgt bericht als u deel kunt nemen. De pakketten worden op dinsdag 2 juni langsgebracht.

Vanzelfsprekend houden wij ons hierbij weer aan de voorschriften. Wij bellen aan en zetten het pakketje vervolgens bij u voor de deur. Wij vragen u om de €5,00 gepast in een envelop gereed te hebben als wij het pakket bij u langs komen brengen. Deze envelop kunt u dan voor de deur leggen zodra u het pakket heeft aangepakt.

Gerelateerde berichten

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme Op 17 april organiseert Facet Mantelzorg een lezing over autisme voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 15:30 uur in Wijkcentrum Bolnes. Spreekster Anne Brouwer en haar moeder Marja delen hun...

Autisme contactgroep

Autisme contactgroep

Autisme contactgroep De autismecontactgroep is opgesplitst in 2 groepen; 1. een groep voor ouders van (volwassen) kinderen met autisme 2. een groep voor partners van iemand met autisme Twijfelt u bij welke groep u wit aansluiten, neemt u dan even contact op met Esther...

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger Van 1 tot 7 juni 2023 is het wederom de Week van de Jonge Mantelzorger. Zoals elk jaar vragen we tijdens deze week extra aandacht voor jongeren die opgroeien met een hulpbehoevende in hun omgeving. Zij verlenen zorg binnen hun familie,...