Beste mantelzorger,

Vanaf februari dit jaar hebben we te maken met het coronavirus (COVID-19). Wat betekent dit voor u als mantelzorger? Waarover maakt u zich zorgen? Hoe kunnen wij u ondersteunen? Daarover gaat dit onderzoek. Het onderzoek is bedoeld voor mantelzorgers vanaf 25 jaar.

Doel

We willen met het onderzoek bereiken dat er meer aandacht komt voor de gevolgen van corona en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid voor mantelzorgers. We bespreken de resultaten in elk geval met de gemeente Ridderkerk.

Opbouw

De enquête bestaat uit 14 vragen. De vragen vindt u hier. Wilt u deze voor 1 juni beantwoorden? Het invullen van deze enquête vraagt hooguit 10 minuten van uw tijd. In de vragenlijst wordt met ‘uw naaste’ degene bedoeld waar u mantelzorger voor bent.

Maak kans op een VVV bon

Onder de inzendingen verloten we drie VVV bonnen van € 15,00. Wilt u hieraan meedoen, dan kunt u uw naam en gegevens vermelden. Als u niet mee wilt doen, kunt u de vragenlijst anoniem opsturen en de vraag waar om gegevens wordt gevraagd overslaan.

Vragen?

Heeft u vragen over de enquête, neem dan contact op met Mineke Boon via mineke.boon@facetmantelzorg.nl

Heeft u behoefte aan informatie of advies over uw mantelzorgsituatie? Neem dan contact op met Karaat Mantelzorg: 0180 – 432 350, 0180 – 763 717 of via info@facetmantelzorg.nl.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Vul de enquête hier in!

https://www.survio.com/survey/d/mantelzorg-en-corona 

Gerelateerde berichten

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger Van 1 tot 7 juni 2023 is het wederom de Week van de Jonge Mantelzorger. Zoals elk jaar vragen we tijdens deze week extra aandacht voor jongeren die opgroeien met een hulpbehoevende in hun omgeving. Zij verlenen zorg binnen hun familie,...

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over “stress en ouder worden”

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over “stress en ouder worden”

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over "stress en ouder worden" Op dinsdag 18 april organiseert Ridderkerk Langer Gezond in samenwerking met Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over stress en ouder worden. Om gezond ouder te worden is gezonde voeding, bewegen...

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers Op donderdag 9 juni organiseert Karaat Mantelzorg in samenwerking met John Van der Sluijs, mindfulnesscoach, een workshop mindful boksen. Mindful boksen is een actieve mix van Mindfulness en Bokscoaching. Geïnspireerd door de...