Beste mantelzorger,

Vanaf februari dit jaar hebben we te maken met het coronavirus (COVID-19). Wat betekent dit voor u als mantelzorger? Waarover maakt u zich zorgen? Hoe kunnen wij u ondersteunen? Daarover gaat dit onderzoek. Het onderzoek is bedoeld voor mantelzorgers vanaf 25 jaar.

Doel

We willen met het onderzoek bereiken dat er meer aandacht komt voor de gevolgen van corona en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid voor mantelzorgers. We bespreken de resultaten in elk geval met de gemeente Ridderkerk.

Opbouw

De enquête bestaat uit 14 vragen. De vragen vindt u hier. Wilt u deze voor 1 juni beantwoorden? Het invullen van deze enquête vraagt hooguit 10 minuten van uw tijd. In de vragenlijst wordt met ‘uw naaste’ degene bedoeld waar u mantelzorger voor bent.

Maak kans op een VVV bon

Onder de inzendingen verloten we drie VVV bonnen van € 15,00. Wilt u hieraan meedoen, dan kunt u uw naam en gegevens vermelden. Als u niet mee wilt doen, kunt u de vragenlijst anoniem opsturen en de vraag waar om gegevens wordt gevraagd overslaan.

Vragen?

Heeft u vragen over de enquête, neem dan contact op met Mineke Boon via mineke.boon@facetmantelzorg.nl

Heeft u behoefte aan informatie of advies over uw mantelzorgsituatie? Neem dan contact op met Karaat Mantelzorg: 0180 – 432 350, 0180 – 763 717 of via info@facetmantelzorg.nl.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Vul de enquête hier in!

https://www.survio.com/survey/d/mantelzorg-en-corona 

Gerelateerde berichten

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget Op 30 mei organiseert Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over Persoonsgebonden Budget voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in Wijkcentrum West. Met een...

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk Op maandag 13 mei is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Onderwerp: Bewegen en dementie Spreker: Edwin Troost, bewegingsagoog Bewegen is voor iedereen belangrijk, er wordt volop aandacht...

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme Op 17 april organiseert Facet Mantelzorg een lezing over autisme voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 15:30 uur in Wijkcentrum Bolnes. Spreekster Anne Brouwer en haar moeder Marja delen hun...