Karaat Mantelzorg op Facebook

Beste mantelzorgers,

Wij houden graag contact met u, zeker nu we niet op ons kantoor kunnen afspreken of op huisbezoek kunnen gaan. Om het contact nog gemakkelijker te maken, hebben we sinds deze week een Facebookpagina Karaat Mantelzorg als aanvulling op de nieuwsbrief en de website.

Wij hopen natuurlijk dat u allemaal vriend of vriendin van ons wordt! Overigens begrijpen wij het als dit medium niet voor u geschikt is. Onze berichten blijven we ook via de website, de nieuwsbrief en onze e-mail verspreiden.

Op Facebook gaan we met korte berichtjes informatie geven over leuke en serieuze zaken. Wij hopen natuurlijk dat u zoveel mogelijk gaat reageren op onze berichten. Op deze manier willen wij  het contact met u en met elkaar stimuleren.

We doen hierbij gelijk een oproep:

  • Naast de reacties onder de berichten kunt u ons ook berichtjes sturen die we op Facebook kunnen zetten. Dat kan van alles zijn, een gedicht voor mantelzorgers, tips, een ervaring, uw reacties op onze activiteiten, oproepjes enz. Andere mensen kunnen daar ook op reageren. Stuur uw bericht naar info@facetmantelzorg.nl of direct via onze Facebookpagina.
  • Misschien zijn er mantelzorgers die voor ons een blog kunnen bijhouden? Als op deze bijgevoegde link klikt ziet u hier een voorbeeld. U schrijft dan regelmatig een stukje over uw situatie en wat u zoal meemaakt als mantelzorger. Deze blog zetten wij dan ook op onze website onder het kopje Ervaringen.

Gerelateerde berichten

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger

Week van de Jonge Mantelzorger Van 1 tot 7 juni 2023 is het wederom de Week van de Jonge Mantelzorger. Zoals elk jaar vragen we tijdens deze week extra aandacht voor jongeren die opgroeien met een hulpbehoevende in hun omgeving. Zij verlenen zorg binnen hun familie,...

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over “stress en ouder worden”

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over “stress en ouder worden”

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over "stress en ouder worden" Op dinsdag 18 april organiseert Ridderkerk Langer Gezond in samenwerking met Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over stress en ouder worden. Om gezond ouder te worden is gezonde voeding, bewegen...

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers Op donderdag 9 juni organiseert Karaat Mantelzorg in samenwerking met John Van der Sluijs, mindfulnesscoach, een workshop mindful boksen. Mindful boksen is een actieve mix van Mindfulness en Bokscoaching. Geïnspireerd door de...