Karaat Mantelzorg op Facebook

Beste mantelzorgers,

Wij houden graag contact met u, zeker nu we niet op ons kantoor kunnen afspreken of op huisbezoek kunnen gaan. Om het contact nog gemakkelijker te maken, hebben we sinds deze week een Facebookpagina Karaat Mantelzorg als aanvulling op de nieuwsbrief en de website.

Wij hopen natuurlijk dat u allemaal vriend of vriendin van ons wordt! Overigens begrijpen wij het als dit medium niet voor u geschikt is. Onze berichten blijven we ook via de website, de nieuwsbrief en onze e-mail verspreiden.

Op Facebook gaan we met korte berichtjes informatie geven over leuke en serieuze zaken. Wij hopen natuurlijk dat u zoveel mogelijk gaat reageren op onze berichten. Op deze manier willen wij  het contact met u en met elkaar stimuleren.

We doen hierbij gelijk een oproep:

  • Naast de reacties onder de berichten kunt u ons ook berichtjes sturen die we op Facebook kunnen zetten. Dat kan van alles zijn, een gedicht voor mantelzorgers, tips, een ervaring, uw reacties op onze activiteiten, oproepjes enz. Andere mensen kunnen daar ook op reageren. Stuur uw bericht naar info@facetmantelzorg.nl of direct via onze Facebookpagina.
  • Misschien zijn er mantelzorgers die voor ons een blog kunnen bijhouden? Als op deze bijgevoegde link klikt ziet u hier een voorbeeld. U schrijft dan regelmatig een stukje over uw situatie en wat u zoal meemaakt als mantelzorger. Deze blog zetten wij dan ook op onze website onder het kopje Ervaringen.

Gerelateerde berichten

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget

Informatiebijeenkomst Persoonsgebonden Budget Op 30 mei organiseert Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over Persoonsgebonden Budget voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in Wijkcentrum West. Met een...

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk

Alzheimer Café Ridderkerk Op maandag 13 mei is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Onderwerp: Bewegen en dementie Spreker: Edwin Troost, bewegingsagoog Bewegen is voor iedereen belangrijk, er wordt volop aandacht...

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme

Moeder en dochter over autisme Op 17 april organiseert Facet Mantelzorg een lezing over autisme voor mantelzorgers en geïnteresseerden. De middag vindt plaats van 14:00 tot 15:30 uur in Wijkcentrum Bolnes. Spreekster Anne Brouwer en haar moeder Marja delen hun...