Respijtuitje naar ’t Oude Ambacht en het Land van Maas en Waal

Programma

  • Op dinsdag 4 juni verzamelen we rond 9.35 uur aan de Schoutstraat 5 te Ridderkerk.  Wilt u, als het mogelijk is, niet te vroeg komen?
  • Om 8.45 uur vertrekken we richting het land van Maas en Waal. Daar maken we een mooie rondvaart door het natuurgebied de Gouden Ham, waar u aan boord verwend wordt met koffie/thee met gebak.
  • Na de rondvaart, rond de middag, wordt er heerlijke koffietafel met kroket geserveerd in het restaurant Moeke Morren.
  • Na deze lunch gaan we per touringcar naar Alphen, waar u een demonstratie krijgt over het vakmanschap ‘Tingieten’. U ziet hoe een product ontstaat door gieten, forceren en polijsten.
  • Omstreeks 15.45 uur vertrekken we weer richting Ridderkerk waar we omstreeks 17.00 uur weer zullen arriveren.

Voor deze respijtdag zijn er geen rolstoelplaatsen beschikbaar in de bus. Een aantal rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee in het laadruim van de bus. Graag bij uw aanmelding aangeven of u hiervan gebruik maakt.

Kosten

De kosten, die wij gelukkig laag voor u kunnen houden door de bijdrage van de gemeente Ridderkerk, bedragen € 22,50 per persoon. Kaartjes kunt u kopen bij de balie aan de Schoutstraat 5 en dient u ook daar te betalen. De kaartverkoop start maandag 6 mei aan de Schoutstraat 5 (kaartjes kunnen niet van te voren gereserveerd worden). Mocht u graag mee willen met één van onze respijtdagen? Wees u er dan snel bij! De ervaring is dat deze dagen erg geliefd zijn en de kaartjes snel uitverkocht zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mineke Boon, Angelique Bloemberg of Esther de Meza, Karaat Mantelzorg, info@facetmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.

Bekijk hier alle foto’s:

Deel 1

Deel 2

SAVE THE DATE 4 september! Op woensdag 4 september van dit jaar organiseren we weer een avondvaartocht met de Spido samen met de steunpunten Mantelzorg in Barendrecht en Albrandswaard. We hebben een dubbeldekker geregeld voor Ridderkerk! Verdere informatie krijgt u nog.

Gerelateerde berichten

Terugblik respijtdag

Terugblik respijtdag

Terugblik respijtdag Rondvaart door de Biesbosch en een bezoek aan het Aardbeienterras in Rijsbergen. Op dinsdag 25 juni is Facet Mantelzorg samen met de geregistreerde mantelzorgers en hun zorgvragers een heerlijk zonnig dagje weggeweest. Vanaf de Schoutstraat in...

Dementie Journaal juni 2024

Dementie Journaal juni 2024

Dementie Journaal juni 2024. In het Dementie Journaal vindt u tips, ervaringen en andere nieuwtjes van Dementievriendelijk Ridderkerk. Het Journaal verschijnt ieder kwartaal in De Combinatie Ridderkerk en leest u online. In de editie juni 2024 wordt er terug gekeken...

Workshop boetseren aangeboden door de kunstenaar Zirak Mira!

Workshop boetseren aangeboden door de kunstenaar Zirak Mira!

Workshop boetseren aangeboden door de kunstenaar Zirak Mira! Zirak Mira is een Koerdische kunstenaar die sinds enige tijd met zijn gezin een thuis gevonden heeft in Ridderkerk. Door een fijne samenwerking met het bestuur van de Social Store, heeft Zirak een eigen...