Alzheimer Café

Alzheimer Cafe

Op 9 mei is er weer een Alzheimer Café Ridderkerk in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Er wordt gesproken over de rol van de huisarts bij (her vermoeden van) dementie en wat de huisarts kan hierin kan betekenen voor degenen met dementie en hun naasten. Gastpreker is huisarts J.J.P. den Hartog.  

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café vindt iedere tweede maandag van de maand plaats. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Er is een informatiestand met brochures van Alzheimer Nederland en er zijn boeken met diverse onderwerpen over dementie aanwezig. U kunt deze boeken gratis lenen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Alzheimer Café Ridderkerk bestaande uit Karaat Mantelzorg, Salem, Riederborgh, Internos en Aafje en Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Bloemberg, mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg via 0180 – 763 717 of info@facetmantelzorg.nl

13 juni                 Ketenzorg dementie Ridderkerk. Spreker Arjanne Brandsen.

 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:45
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *