Home Evenementen - Facet Mantelzorg Activiteiten Homepage Creatieve workshop: Brushpennen en handlettering

Creatieve workshop: Brushpennen en handlettering

“Creatief aan de slag met brushpennen en handlettering”

Vindt u het leuk om te creatief bezig te zijn en uw gedachten te verzetten? Dan is deze nieuwe thuisworkshop van Karaat Mantelzorg vast iets voor u! Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met brush pennen en handlettering. De brushpennen zijn veelzijdig; van schrijven tot kleuren en aquarel. Ook met handletteren zijn er oneindig veel mogelijkheden. En echt iedereen kan het!

Het pakket dat u thuisbezorgd krijgt is zeer uitgebreid, van verschillende kleuren brush pennen, fineliners, diverse soorten en kleuren papier en verdere benodigdheden. Met deze materialen kunt u de mooiste kaarten, boekenleggers en labels maken. Ook zit er een uitgebreide beschrijving bij van de diverse soorten technieken die u kunt gebruiken bij het maken van uw eigen creaties.

Bent u enthousiast geworden? Meld u dan aan!

  • U kunt zich inschrijven tot vrijdag 12 februari via info@facetmantelzorg.nl of 0180- 763 717. Wilt u uw volledige gegevens vermelden bij de aanmelding (naam, adres, postcode en telefoonnummer)? Maandag 15 februari wordt er een selectie gemaakt van de mensen die kunnen deelnemen aan deze workshop. U krijgt bericht als u deel kunt nemen.
  • De eigen bijdrage voor deze workshop is € 5,00.
  • Op donderdag 18 februari zullen de pakketjes bij u worden bezorgd. Vanzelfsprekend houden wij ons hierbij weer aan de voorschriften. Wij bellen aan en zetten het pakketje bij u voor de deur. Wij vragen u om € 5,00 gepast in een enveloppe gereed te hebben als wij het pakketje bij u langs komen brengen.

Datum

18 februari 2021
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *