Cursus Aandacht voor jezelf

Cursus “Aandacht voor jezelf”

Wat moet ik doen als het me teveel wordt als mantelzorger? Natuurlijk doe je het met alle liefde. En toch. Mantelzorg wordt vaak ongemerkt zwaarder, naarmate je langer voor een zieke naaste zorgt. Daarom organiseren we een cursus voor mantelzorgers die is gericht op het voorkomen van overbelasting.

In vier bijeenkomsten krijgt u, aan de hand van uw eigen situatie, handreikingen om zo goed mogelijk met moeilijke situaties om te gaan. U wisselt ervaringen en tips uit en leert de zorg zo te regelen dat u er minder alleen voor staat.

Problemen voorkomen

De cursus is niet alleen voor mantelzorgers die overbelast zijn of knelpunten ervaren. De korte cursus kan juist voorkómen dat problemen ontstaan. Dus of u al jaren mantelzorger bent of nog maar net: de cursus is er voor ú.

Opzet cursus

De cursus bestaat uit vier avonden. Doel van de cursus is dat u na vier bijeenkomsten uzelf als mantelzorger beter kent en weet hoe u overbelasting kunt voorkomen.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats in Wijkcentrum West op dinsdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur. De data zijn 12 april, 26 april, 17 mei en 31 mei. Met de mogelijkheid voor een terugkombijeenkomst op 28 juni. Deelname is 15,- euro.

Informatie en aanmelden?

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Esther de Meza, mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via 0180 – 763 717 of info@facetmantelzorg.nl.

Datum

31 mei 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

€ 15,00

Locatie

Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80, Ridderkerk, Nederland
X
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *