Home Evenementen - Facet Mantelzorg Activiteiten Mindful Boksen voor mantelzorgers

Mindful Boksen voor mantelzorgers

Nieuw! Mindful boksen voor mantelzorgers

Op donderdag 9 juni organisereert Karaat Mantelzorg in samenwerking met John Van der Sluijs, mindfulnesscoach, een workshop mindful boksen.

Mindful boksen is een actieve mix van Mindfulness en Bokscoaching. Geïnspireerd door de MBSR-methodiek ga je Mindful Boksend Stress Reduceren. Daarbij geef je gericht aandacht aan de ervaring van verschillende laagdrempelige boksoefeningen. Je traint je aandachtspier door aan de slag te gaan met thema’s als “hoe boks jij je door het leven heen?”, “hoe ga je om met tegenslagen op je pad?”, “hoe geef je grenzen aan?” en “hoe doseer je je energie?” Uiteraard leer je basis bokstechnieken. En goed om te weten, we raken elkaar niet op het hoofd. Hoogstens wat lichtjes sparren op het lichaam. Waarbij beweging, bewustwording en vooral plezier de uitgangspunten zijn. Door het boksen ga je uit je hoofd en in je lichaam. Vanuit dit lichaamsbewustzijn krijg je een krachtig inzicht in je denken, voelen en handelen. Op weg naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier.

Aanmelden tot uiterlijk 5 juni; Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Karaat Mantelzorg via info@facetmantelzorg.nl of 0180 – 763717.

Datum

09 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Kosten

€ 5,00

Locatie

De Loods
De Loods Ridderkerk, P.C. Hooftstraat 4a, Ridderkerk, Nederland
Categorie
X
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *