Mindful wandelen

Wandelen en mindfulness is een perfecte combinatie!

Trek uw lekkerste schoenen aan en maak deze mindfulness-wandeling – met aandachtsoefeningen voor onderweg.

Bent u mantelzorger en vindt u het leuk om mee te wandelen onder begeleiding van een mindculness coach? U bent van harte welkom! Veel mensen hebben baat bij een stukje wandelen. Soms bent u vaak tijdens zo’n wandeling nog aan het piekeren of zelfs aan het bellen om zaken rondom de zorg goed te regelen. We willen u laten ervaren hoe het ook anders kan. De focus ligt naast het wandelen ook op het ontmoeten van lotgenoten. De coach, John van der Sluijs, zal tijdens het wandelen oefeningen en opdrachten gebruiken om u te helpen uw hoofd leeg te maken.

Aanmelden of meer informatie

Deze wandelingen zijn alleen voor mantelzorgers en geschikt voor jong en oud. Wel moet u in staat zijn om een uur te lopen op wandeltempo. Tussendoor wordt regelmatig stilgestaan voor een oefening. Zorg voor prettige schoenen en passende kleding. Deelname kost € 2,00 per wandeling. U kunt dit bij aanvang van de wandeling betalen. Aanmelden voor één of meer wandeling(en) kan bij Karaat Mantelzorg via info@facetmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.

Maandag 24 augustus van 19.00 – 20.00 uur in het Reyerpark. Verzamelen voor de ingang van Brasserie Reyerparc (Kruisweg 1-3).

Zondag 30 augustus van 10.00 tot 11.00 uur in het Oosterpark. Verzamelen op de parkeerplaats bij de Pannenkoe (Oosterparkweg 17a).

Dinsdag 8 september van 14.00 tot 15.00 uur in het Centrum. Verzamelen op het Koningsplein voor het Gemeentehuis.

“Voel de rust en hoor de vogels weer fluiten!”

Datum

08 september 2020
Verlopen!

Kosten

€ 5,00 per persoon per wandeling
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *