Theaterlezing Het Grootste Cadeau

Theaterlezing Het Grootste Cadeau

Facet Ridderkerk organiseert in de Week van de Eenzaamheid in de Ridderzaal van Het Plein een lezing over ‘het grootste cadeau’ van Charlotte van der Pluijm op vrijdag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.

Wie goed voor een ander wil zorgen moet eerst goed voor zichzelf zorgen. Het klinkt cliché, maar het blijkt ontzettend lastig te zijn. Zó op anderen gefocust zijn en hierbij jezelf vergeten. Herkenbaar? Meld u dan aan voor de lezing ‘het grootste cadeau’. Charlotte laat u zien hoe belangrijk het is om goed voor uzelf te zorgen en neemt u mee in een aantal persoonlijke ervaringen die door hun herkenbaarheid grappig zijn en u kunnen raken. De ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk willen u prikkelen om naar uzelf te kijken, omdat u nooit te oud bent om te leren.

Deze middag kan bijdragen om met anderen ogen of inzichten naar uw eigen toekomst te kijken. U gaat naar huis met praktische handvatten en inspiratie om beter voor uzelf te zorgen. Want als u hart hebt voor uzelf in plaats van dat u hard bent voor uzelf, geeft dat heel veel ontspanning, tevredenheid, veerkracht en geluk! En de mensen om u heen gunnen u dat. De ouderenadviseurs gunnen u dat vooral voor uzelf.

Aanmelden voor de lezing kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief een flesje water. U bent welkom vanaf 13.30 uur. De lezing start om 14.00. Betalen kan meteen bij aanmelding aan de balie (graag via de pin).
In verband met de coronamaatregelen zit u op 1,5 meter afstand van elkaar in de theaterzaal, tenzij u op hetzelfde adres woont.

Datum

02 oktober 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *