Home Evenementen - Facet Mantelzorg Agenda Training ‘Samen Dementievriendelijk’ – 3

Training ‘Samen Dementievriendelijk’ – 3

Training ‘Samen Dementievriendelijk’

Mensen met dementie kunnen in situaties komen waarin wij hun hulp kunnen bieden. Daarom biedt Dementievriendelijk Ridderkerk alle inwoners van Ridderkerk de training ‘Samen Dementievriendelijk’ aan. Tijdens de training komen verschillende onderwerpen aan bod en krijg je antwoord op vragen, zoals ‘Wat is dementie, hoe herken ik iemand met dementie en hoe ga ik met hem of haar om?’ De trainingen worden ondersteund door video’s en er is ruimte voor het delen van ervaringen.

De training ‘Samen Dementievriendelijk’ in Ridderkerk is gratis voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Aanmelden kan via 0180 – 432 350 of per e-mail: info@dementievriendelijkridderkerk.nl.
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Lilian Sprong via 06 – 38 55 54 53. Bij voldoende interesse wordt de training aangeboden.

Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80, Ridderkerk
7 december van 19.30 tot 21.30 uur.
Inloop vanaf 19.00 uur.

Neem voor meer informatie of een persoonlijk gesprek contact op met Lilian Sprong, projectleider Dementievriendelijk Ridderkerk.
Schoutstraat 5
2981 EZ Ridderkerk
(0180) 432 350
info@dementievriendelijkridderkerk.nl

Op dementievriendelijkridderkerk.nl vindt u veel informatie over dementie, een geheugentest en antwoorden op veelgestelde vragen, zoals wat te doen bij vermoedens van dementie en het regelen van de juiste zorg.

Datum

07 december 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80, Ridderkerk, Nederland
Categorie
X
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *