Week van de Mantelzorg 2021

Week van de Mantelzorg

Van 8 t/m 14 november is de Week van de Mantelzorg. Wij zijn heel blij u in deze bijzondere tijd toch een verwenweek aan te kunnen bieden. Er zijn beperkte plaatsen per activiteit beschikbaar. Daarom kunt u maar maximaal twee keuzes doorgeven. Wij doen ons best om in ieder geval 1 van de 2 opties voor u vast te leggen. U ontvangt hier uiterlijk 27 oktober een bevestiging van. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mantelzorgers een verwenmoment bieden.

Bekijk het programma hier! 

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 15 oktober tot uiterlijk 21 oktober bij Karaat Mantelzorg bij voorkeur via de e-mail; info@facetmantelzorg.nl. Mocht dit niet lukken dan kunt u bellen naar 0180 – 763 717. Zie ook onze website www.karaatmantelzorg.nl. Aanmelden kan alleen wanneer u als mantelzorger bij Karaat Mantelzorg geregistreerd bent.

Kosten

Alle activiteiten worden gratis aangeboden door Karaat Mantelzorg i.s.m. de gemeente Ridderkerk.

Coronamaatregelen

Bij alle activiteiten worden de maatregelen vanuit de Rijksoverheid in acht genomen. Wij vragen u om hier rekening mee te houden en u af te melden wanneer u klachten heeft. Zoals u weet wordt nu de QR code gebruikt wanneer u aan een groepsactiviteit deel neemt. Zorg dat u dit tijdig geregeld heeft om teleurstelling te voorkomen. Wij zetten ons in om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vragen?

Neemt u dan contact op met de mantelzorg-consulenten Mineke Boon, Esther de Meza, Angelique Bloemberg of met Laura van der Star van de administratie van Karaat Mantelzorg via info@facetmantelzorg.nl of 0180 – 763 717.

Datum

12 november 2021
Verlopen!
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *