Wereld Alzheimer dag

Donderdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. In Ridderkerk organiseert Dementievriendelijk Ridderkerk een gezellige middag voor mensen met dementie en hun familie of mantelzorgers. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er een lunch, activiteiten en muziek om samen van te genieten én om meer bekendheid te geven aan de ziekte dementie.

De activiteiten vinden plaats in Wijkcentrum West. De gezellige middag start om 12.00 uur met een lunch. Om 13.00 uur wordt het gloednieuwe, Ridderkerkse ‘Spel der herinneringen’ gelanceerd. Haal persoonlijke herinneringen op tijdens een ouderwets spelletje Ganzenbord. De extra vragen motiveren spelers om boeiende gesprekken te voeren, ervaringen uit te wisselen en om elkaar beter te leren kennen. Ook kan vanaf deze tijd de herinneringsroute gelopen worden. Om 15.00 uur start het muzikale programma met zanger Chris Grem. Met zijn verrassende en originele voorstelling, waarin ook de Ridderkerkse Angele Scheefers haar prachtige stem laat horen, neemt hij u mee terug in de tijd met hits van zowel Nederlandse als buitenlandse bodem.

AANMELDEN

Deelname aan de activiteiten is gratis. Aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350,  06 – 38 55 54 53 of per e-mail: info@dementievriendelijkridderkerk.nl. Let op: vermeld bij uw aanmelding of u ook wilt lunchen.

Datum

21 september 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

Wijkcentrum West
Boksdoornstraat 80, Ridderkerk, Nederland
Categorie
X
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *