Ochtendrituelen

Ochtendrituelen

5 dagen dagelijks een fijne start van de ochtend

Karaat Mantelzorg biedt u in samenwerking met Het Mindfulcentrum “OCHTENDRITUELEN”. Mindfulness kan heel erg helpen wanneer u mantelzorger bent, maar hoe houdt u dat dan vol als u het daarna zelf wilt doen? Er zit magie in de ochtenden, zeker als je ze vanuit stilte en een plek van verbinding start. Tijdens de ochtendrituelen met Susanne de Bruin, van het Mindfulcentrum, maak je tijd en ruimte vrij voor je lichaam, je hart, je ziel en je geest. Je krijgt verschillende tools aangereikt om je ochtenden te starten vanuit aandacht en intentie. Je zult ontdekken dat dit een enorm prachtige en krachtige basis vormt voor de rest van je dag.

Gedurende 5 dagen ontvangt u elke ochtend een sessie van 45 minuten die u kunt doen op uw eigen tempo. U kunt er ook langer dan 5 dagen over doen, want de link die u krijgt blijft wat nog tot het einde van het jaar beschikbaar. In die sessies gaat u met yoga, meditatie, schrijven, voelen en filosofie ontdekken wat voor u van waarde is en impact maakt.

Naast de sessies ontvangt u ook nog een e-book met daarin alle tips, tricks en tools in een overzicht. Zie het als een soort wegwijzer in het creëren van uw eigen ochtendritueel. Suzanne de Bruin nodigt u uit op een hele waardevolle reis. Want wanneer u uw dag start vanuit connectie met uzelf, verrijkt dat de rest van uw dag, week, jaar en daarmee uw leven.

Locatie:            U kunt de sessies thuis volgen achter uw eigen computer of tablet. U heeft alleen een e-mailadres en internetverbinding nodig. Dit is niet live dus u bent niet in beeld bij anderen.

Data:                29 maart – 2 april  (u kunt de link ook na 2 april nog gebruiken)

Kosten:             €10,00

Aanmelden:      Meld u aan vóór 5 maart 2021 via info@facetmantelzorg.nl Geef hierbij uw voornaam, achternaam, adresgegevens en e-mailadres door.

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Zodra deze betaald is kunt u deelnemen.

 

 

Datum

29 maart 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€ 10
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *