Professional

Vanuit het expertisecentrum mantelzorg delen we graag onze kennis met u. Hoe meer mensen bewust zijn van mantelzorg, hoe groter de kans dat we Ridderkerk ‘mantelzorgproof’ krijgen!

Zorgprofessional

Veel professionals hebben direct of indirect te maken met mantelzorgers. Maar bent u wel goed op de hoogte? Mantelzorgers worden door de veranderingen in de zorg steeds belangrijker. Het aantal mantelzorgers groeit en het aantal overbelaste mantelzorgers ook. Op de hoogte blijven hoeft niet veel tijd te kosten.

Samenwerken

Of u nu werkt bij een gemeente of een instelling, werkgever bent of leerkracht. Mantelzorg is overal. Reken maar dat ook u een collega heeft die mantelzorg en werk moet combineren of een leerling in de klas die thuis een gezinslid moet ondersteunen. Heeft u oog voor die bezoeker die steeds met betraande ogen uw afdeling verlaat?

“Samenwerken helpt de mantelzorger, maar ook uw eigen organisatie. U kunt er zelfs kosten mee besparen. Wij helpen u daar graag bij, met informatie en advies op maat. Neem contact op met een van de mantelzorgconsulenten.”

Helpdesk

Voor vragen uit de praktijk zijn wij uw helpdesk. De mantelzorgconsulent kan op afstand met u meedenken. Zo blijft u de regie voeren en kunt u de privacy in stand houden. Gewoon even sparren achter de schermen.

Meer informatie

Meer informatie voor professionals vindt u op de volgende pagina’s:

Nieuwsflits

Voor alle geïnteresseerden bundelen wij relevante informatie in een digitale nieuwsbrief (nieuwsflits). Dit is de makkelijkste manier om mantelzorg op uw netvlies te houden. Gewoon af en toe een mailtje met daarin verschillende actuele items. Aanmelden voor de nieuwsflits kan via de helpdesk. U kunt zich altijd zelf afmelden.