Trainingen en workshops

Heeft u vragen op het gebied van mantelzorgondersteuning (helpdesk) of wilt u in uw organisatie meer aandacht besteden aan het thema mantelzorg? Ook hiervoor bent u bij Facet Mantelzorg aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vormen van voorlichting en training. Ook hebben we allerlei handige instrumenten voor professionals, die veelal gratis beschikbaar zijn.

 

Training/workshop Omschrijving
Training samenspel in de zorg Inzicht geven in hoe u goede zorg voor de zorgvrager kunt waarborgen en tegelijk de mantelzorger kan ondersteunen/faciliteren, zodat zij/hij goede zorg kan geven en blijven geven zonder overbelast te raken en in samenspel met de professional.
Mantelzorgworkshop voor professionals Basisuitleg over mantelzorg, mantelzorgquiz, verbinding maken met werkveld.
Mantelzorgworkshop voor belangstellenden (verenigingen, stichtingen, kerken e.d.) Basiskennis over mantelzorg overbrengen, informatie over ons aanbod en respijtmogelijkheden in de regio. Hoe overbelasting signaleren en doorverwijzen.
Workshop voor leidinggevende, HRM en directie Basiskennis over mantelzorg overbrengen en inzicht geven op mogelijkheden om hier als werkgever mee om te gaan.
Workshop over jonge mantelzorg voor professionals Signaleren en doorverwijzen. Herkennen/erkennen. Methode van familiezorg bevorderen.
Verkenningsworkshop mantelzorg Mantelzorgspel voor professionals.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een workshop of training op maat. Kosten zijn altijd in overleg.